Bilar, motorer och dekaler

Ta hand om kroppen också

Även om motorer, bilar och allt som hör till detta är det jag brinner för så betyder det inte att jag ignorerar min kropp. Tvärtom så tränar jag regelbundet och ser till att stoppa i mig bra mat och så lite onyttigheter som möjligt. Självklart måste man unna sig en pizza, lite godis eller en bärs nån gång då och då men till vardags ser jag till att hålla kroppen i trim. 

Det gör att jag orkar mer och att allt annat blir roligare. Men man får kanske inte i sig precis allt man behöver genom att äta rätt mat. Då är det tur att det finns olika kosttillskott hos FitnessFrank som man kan komplettera med. 

Inte tillgång till ett gym?

Då kan du träna hemma med några enkla övningar. Det du behöver är ett stark gummiband och dina vanliga möbler. Här får du tips på övningar du kan göra hemma för att stärka kroppen.

  • Plankan: En underskattad övning som stärker både ryggen och magen samtidigt som lår och armar får jobba en hel del. Du ställer dig som om du ska göra en armhävning, men står kvar med raka armar istället för att börja pusha. Stå så länge du kan. 
  • Träna lårmuskler: Sätt det starka gummibandet på ett stolsben (bakre) och sätt dig på stolen. Sätt i foten i gummibandet och sträck sedan ut benet rakt ut. Gör 10x3 repetitioner.

Det finns hundratals övningar man kan göra hemma och genom att besöka Youtube så kan du lära dig hur du får en tränad kropp utan att spendera en enda minut på gymmet. 

30 Oct 2021