Bilar, motorer och dekaler

Rätt skönt anlita hjälp med flyttstädning

Något jag inte direkt är förtjust i överlag, det är att städa. Nu gör jag ju det, hemma och ute i garaget så sett. Men något jag helst överlåter till andra, det är flyttstädning. Jag har flyttstädat flera gånger själv tidigare då jag flyttat, men det tar ju sån tid! Nu senast jag flyttade, så kände jag det att nä, jag anlitar en bra städfirma att göra det istället. Det kan jag säga att det ångrade jag inte! Så snabbt, smidigt och lätt det gick och inte var det dyrt heller. Så ska jag flytta igen, så lär jag boka flyttstädning igen. Fördelen är ju att man kan lägga all den tiden på att komma i ordning i den nya bostaden. Så det är helt klart värt det! 

Kanske satsa på hemstädning?

Då jag inte är så förtjust i detta med att städa hemma, så har jag funderat på att anlita hemstädning. Har faktiskt flera vänner som kör med det idag. De säger det är supersmidigt. Det låter ju onekligen skönt att slippa städa hemmet själv. Man kan ju bestämma själv om man vill att de ska städa varje vecka eller varannan. 

Något jag dock kommer fortsätta ha ha hand om själv, det är garaget. Där gillar jag att gå och små fixa och greja och ha ordning och reda kring mig. Sen tror jag nog inte städfirmor har det att de städar där om man inte bokar det som tillägg.

17 Aug 2021