Bilar, motorer och dekaler

Ibland finns det behov av hjälp från en mekanisk verkstad

Oftast är det andra företag och verksamheter som kan ha behov av en mekanisk verkstad. Oftast handlar det om olika detaljer, som man har behov av, men som man inte kan göra på egen hand. Det kan då vara saker som att få assistans med frästa detaljer, bearbetningar och annat.

Är det så att du behöver ha hjälp av en mekanisk verkstad, så finns det en som heter Axido. De sysslar bland annat med svarvning, fräsning samt att de även kan detta med att fräsa olika varianter av kuggar. Kanske det är så att du äger en verksamhet där du behöver något av detta. Axido erbjuder kostnadseffektiva förslag och produkter.

Bra tjänster

Det som en mekanisk verkstad som Axido kan erbjuda, det är saker som din verksamhet kan ha stor nytta av. De kan hjälpa till med att ta fram dels detaljer till dina produkter, dels ta fram en hel produkt om det är vad du behöver ha. Axidos tjänster består bland annat av det mesta inom svarvning och fräsning samt att de har flera CNC styrda fräsar och maskiner att jobba med.

En hel del av deras tillverkning är dessutom automatiserad. Axido jobbar med en mängd olika material så som rostfritt stål och brons- och mässingslegeringar. Det innebär att de kan utföra svarvning av olika material samt även fräsning av olika material.

Så behöver du en mekanisk verkstad, så kan detta företag vara ett bra alternativ.

15 Aug 2022