Bilar, motorer och dekaler

Ett annorlunda rekryteringsföretag

Om det är så att du har ett rekryteringsbehov, så kan det vara skönt att ta hjälp av ett bra rekryteringsföretag. Idag finns det flera olika sådana. Ett lite annorlunda bolag, det är GigStep, www.gigstep.se. De är mer av ett konsultbolag egentligen, och deras process med att rekrytera går till på lite annorlunda sätt än vad det gör hos de mer traditionella rekryteringsföretagen.

Det som skiljer sig åt, det är att du kan få testa på en eller flera medarbetare, före du rekryterar. Det genom att anlita en så kallad giggare. Denna person kan då direkt hugga tag i jobbet och passar personen in, ja då kan du rekrytera den till ditt företag.

För dig som vill gigga

GigStep är även en portal för dig som letar jobb. Du kan hos dem börja med olika gig som det heter. Det blir då en form av konsultuppdrag kan man säga. Dock kan detta göras på flera olika sätt. Du kan dels ta olika gig och jobba på bestämda uppdrag, du kan vara helt frilans och hitta kunder via denna portal eller så kan du satsa på ett fast uppdrag. 

Ta in en giggare

För dig som har ett företag, du kan välja att ta in en giggare, för kortare tid eller längre. Om du känner att det är rätt person på rätt plats, så kan du även välja att anställa denna direkt till ditt företag. 

14 Nov 2022