Bilar, motorer och dekaler

Bra saker att ha i ditt garage

Om du har turen att ha ett garage, så är det inte fel att utrusta det på allra bästa sätt. Det är inte fel att ha ett välorganiserat garage. Ett garage är bra för att kunna förvara ditt fordon i, så väl som det är bra för att ha verktyg i, eller trädgårdsutrustning. På verkstad-experten.se kan du hitta en hel del av bra saker du kan behöva ha. 

Viktigt med bra förvaring

I ett garage är det bra att satsa på olika sorters förvaring och förvaringslösningar. Du kan satsa på att ha olika hyllor, skåp, krokar samt andra förvaringsenheter. Det underlättar att ha en bra organisering av alla de verktyg du har. Det kan även vara smart att ha förvaringslådor eller plastbehållare med lock för att förvara små föremål som skruvar, spikar och muttrar.

Olika verktyg

Verktyg är ju bra det med som sagt. Du kan satsa på bra verktyg för att kunna meka med bilen, men även ha andra verktyg för andra projekt du pysslar med. Bland annat bör du satsa på att ha de grundläggande verktygen såsom skiftnyckel, tång, hammare, skruvmejsel, vinkelhake och såg. Satsa också på bilbatteriladdare, däcktrycksmätare, olja, kylvätska och annat som du kan behöva för att ta hand om ditt fordon. Finns plats, så satsa gärna även på en lyft eller domkraft.

Annat som kan vara bra att ha

Se även till att ha en en brandvarnare och brandsläckare i garaget, och se till att utrymningsvägar är klara.  Du kan även ha en sopkvast och en dammsugare i garaget. Detta gör det enklare att städa upp efter projekt och förhindrar att smuts och grus sprids i ditt hem.

10 Mar 2023