Bilar, motorer och dekaler

Berömda parkeringsplatser i Sverige

Det finns väl egentligen ingen lista över berömda parkeringsplatser i Sverige, eller i utlandet heller för den delen. Men en parkering de allra flesta känner till och har parkerat på, det är ju Ullareds parkering, eller för att vara korrekt, Gekås parkering. Många är det som gärna beger sig till Ullared och Gekås för att shoppa loss och det från alla delar av landet, samt även våra grannar i Norge, Finland och Damark gärna hittar hit. För att undvika att inte få tag på en parkering eller stå i kö i flera timmar utanför butiken är det bra att kolla webbkamera på Gekås parkeringen. Det går även att kika på Gekås egen sida för att se köstatus samt dagar de rekommenderar som ofta har mindre besök.

Campa på Ullared

Ett sätt att undvika all trängsel på Gekås parkering är att bo på campingen en bit ifrån. För du behöver då inte ta bilen från campingen. Det kan vara lite långt att gå, men det brukar finnas ett litet minitåg som går mellan campingen och butiken. Sen går det så klart att kolla webbkameran före och ändå ta med bilen. Eller så bor ni på hotellet som är precis bredvid affären.

Du som har långt att åka till Ullared gör rätt i att stanna över en eller flera nätter. Det för att slippa köra flera timmar dit och sedan flera timmar hem igen. Det kan vara skönt att ha gott om tid att shoppa loss på. 

1 Jun 2021