Bilar, motorer och dekaler

Använd bilens batteri och en inverter för att få ström

Något som är smidigt att ha hemma, det är en så kallad inverter. Den kallas även för växelriktare. Har man en sådan samt ett bilbatteri, så har man alltid ström när man än behöver det! Du kan köpa en inverter hos Inverterbutiken.

En inverter kan man ha på sitt företag, inom industrin, men även hemma. Med en sådan kan du omvandla strömmen i ett eller flera bilbatteri till 230V. Riktigt bra att ha med i husvagnen om du vill se på tv och det inte finns el på campingen.

Köp en inverter och annat hos Inverterbutiken

Hos Inverterbutiken finns det många olika sorter med växelriktare att köpa. Men det är inte det enda som de har, utan de har en massa andra bra saker. Bland annat har de solceller. Det finns till exempelvis solceller till husbil, husvagn och båt. Med solceller har du alltid elen med dig. Solceller är ett miljövänligt sätt att skapa el på och är idag bra att investera i, både förr villans tak så väl som att de det på dina olika fordn. I längden så sparar du en hel del pengar på det. 

Inverterbutiken har också batterier av olika sorter samt att de även har ett utbud av en massa andra bra saker. Som till exempel laddare för elbilar.

En inverter har jag själv skaffat mig, och är riktigt nöjd med mitt val!

16 Sep 2022