MC-Mässan 16, med Powersport.

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Användarbetyg: 0 / 5

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

Pressmedelande

På torsdag startar motorcykelsäsongen traditionsenligt med ett av årets största motorevenemang: MC-Mässan med Powersport, som i år hålls på Svenska Mässan i Göteborg.

Alla de senaste nyheterna inom Motorcykel, Moped och Scooter presenteras och dessutom finns det massor med spännande tillbehör att både titta på och köpa.

På scenen är det full fart med presentationer, föredrag, uppvisningar och prisutdelningar.

I actionhallen händer det saker hela tiden, mc-stunts av Josef, Crill och Elliot, trialshow med Jimmy från Rackartygarna, dödsföraktande balanskonster av Lazy Joe och Dirty Dennis och mycket, mycket annat. Däremellan finns det dessutom möjlighet att provköra både motorcyklar och mopeder.

Powersport-temat innebär att det inte bara handlar om tvåhjulingar. På mässan hittar du även Snöskotrar, Vattenskotrar, ATVer, Quads, Ribbåtar och många andra fritidsfordon som förgyller tillvaron.

Besök även våra klubbar och föreningar där det alltid finns spännande maskiner att se och engagerade, kunniga människor att prata med, inom alla tänkbara områden.

 

Öppettider MC Mässan

Torsdag 28 januari 10.00-20.00

Fredag 29 januari 10.00-20.00

Lördag 30 januari 09.00-19.00

Söndag 31 januari 10.00-17.00

 

Köp dina biljetter på vår hemsida slipper du köerna till kassorna och betalar dessutom ett lägre pris. På torsdag och fredag är det dessutom gratis inträde för alla ungdomar som är 18 år eller yngre. Alla priser och övriga uppgifter finns på: www.mcmassan.se

Följ oss gärna på www.facebook.com/mcmassan för de senaste nyheterna.