PBZ i ett nytt samarbete med Lights2Flag

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Användarbetyg: 0 / 5

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

PBZ AB är glada att kunna presentera ett nytt samarbete med Lights2Flag AB vilka numera är återförsäljare av PBZ motoroptimering med mjukvara (chiptrim) i Skåne.

PBZ har sedan 2003 arbetat med motoroptimering och har löpande förbättrat och utvecklat sina produkter och tjänster. Företaget arbetar idag med marknadsledande utrustning och teknik och har kanske marknadens bästa testcell för bilar där kärnan består av en Rototest 4WD 1500+hk chassidyno. Under de senaste åren har en större satsning gjorts för instegsnivåerna i motoroptimering och för att nå ut till en bredare marknad.

Lights2Flag, med Ricky Rasenius i spetsen, och PBZ har haft flera framgångsrika samarbeten tidigare, bl.a med Alx Danielssons Dodge Challenger (V8 Thunder Cars) och Mikael Persbrandts Ferrari 458 StaZitto.

”Ricky Rasenius har mycket erfarenheter och gott renommé från motorsporten och delar våra värderingar rörande kvalité och professionalism. Det är en bra grund att bygga vårt samarbete på.” säger Arash Adib.

För PBZ innebär samarbetet en möjlighet att få en större närvaro i Skåne igenom en rätt profilerad samarbetspartner och en ökad möjlighet att erbjuda service och support till gamla och nya kunder i regionen. De två företagens tidigare erfarenheter och styrkor ger igenom detta samarbete även bättre förutsättningar för fortsatt produkt- och tjänsteutveckling.

Om du är nyfiken på vad en mjukvaruoptimering gör för skillnad på just ditt fordon, surfa in på www.chiptrim.nu och se utbudet, frågor och svar osv.

 

Kontaktuppgifter PBZ

Adress: PBZ AB, Märstagatan 12, 75323 Uppsala

Kontakt: Arash Adib

Web: www.pbz.se

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tel: 018-666368

 

Kontaktuppgifter Lights2Flag

Lights2Flag AB

Kontakt: Ricky Rasenius

Web: www.L2F.se

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tel: 070 289 22 51