MCMässan 2016, med Powersport!

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Användarbetyg: 0 / 5

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 
Pressmedelande
 

Så här under årets mörkaste dagar är det viktigt att påminna om att det snart kommer ljusare tider.

Motorcykelsäsongen inleds med en av vinterns absoluta höjdpunkter: MC-Mässan, ett av årets största och viktigaste motorevenemang, som i år går på Svenska Mässan i Göteborg den sista helgen i Januari.

Förutom en i det närmaste heltäckande presentation av den Svenska MC-Marknaden, så utökas nu även det uppskattade Powersport-temat som introducerades förra året. Det inkluderar bland annat snö- och vattenskotrar samt ATV/Quads och många andra typer av fritidsfordon.

På MC sidan hittar vi ovanligt många nyheter inför 2016, alla de senaste motorcyklarna finns på plats tillsammans med utställarnas övriga modellprogram. Trenden med ’nygamla’ hojar, som representerades av Ducatis nya Scrambler i fjol, fortsätter att växa med flera heta nykomlingar i år.

Dessutom mängder av utrustning, kläder och tillbehör från totalt över hundra utställare.

Actionhallen bjuder på massor av aktiviteter varje dag. Med i programmet står trialuppvisning, stuntshower, kändisrace och mycket annat. 

Årets MC-mässa slår upp dörrarna torsdagen 28 Januari och pågår till och med söndag 31 Januari. Torsdag och fredag är det dessutom gratis inträde för alla som är 18 år eller yngre.

Följ oss gärna på www.facebook.com/mcmassan för alla de senaste nyheterna.