Motordagen i Stenis

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Användarbetyg: 0 / 5

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

JÄTTE-LOPPIS hos Tidningsförlaget Otlas AB Lördagen den 12 September (nu på lördag 12-18)

Otlas AB är motor-tidningsförlaget som alldeles strax fyller 20 år. Vi har i alla år avhandlat det mesta som har med motorer att göra i alla våra tidningar. Vi går denna höst in i en ny fas av vårt företagande och startar en helt ny verksamhetsgren parallellt med vårt tidningsmakande. Detta gör att vi dels har utökat våra lokaler, men samtidigt behöver ännu mer plats. Dessa faktum gör att vi nu rensar ut allt som ligger, hänger och staplats här genom åren. Vi gör rent hus och rensar ut det gamla. Gör dig beredd på en jätteloppis här på redaktionen Lördagen den 12 September där du kan hitta och fynda det mesta som är snöskoter och ATV  och raggarbils-relaterat. 
Här finns allt från kläder och utrustning av alla de slag till veteran-snöskotrar/mopeder och delar. Sugen på att byta skoter, moped eller raggarbil? Dra då hit ditt objekt och hitta en köpare. Har du kanske något annat att sälja själv. Allt från skoter, moped och ragggarbilsgrejer passar in här. Kom hit med ett tält och ett bord och sälj något. Vår nya bromsbänk för motorcyklar och ATV:er finns att beskåda och eventuellt köras. 
Här kommer det att finnas korv och alla barn får en present med sig hem. Vi har halva priset på alla våra prenumerationer i tidningsförlaget. Har du fortfarande raggarbilen eller mopeden igång? Se till att ta med den då vi utnämner den finaste av dem båda under dagen. 

Bilutställning
Moppeträff 
Köp&Sälj&byt-loppis
korv och musik

Alla som vill ställa ut, sälja grejer, eller bara dyka upp är välkomna. Kom gärna i eller på ditt favoritfordon. Kl 12-18 VÄLKOMNA.